Ο γερμανικός λυκίσκος Hallertau Blanc κατάγεται απ τον Cascade και είναι κυρίως αρωματικός λυκίσκος παρά τα υψηλά άλφα οξέα του.
Αρωματικά συναντάμε έντονο ανανά, λευκό σταφύλι, lime και φρούτα του πάθους.
Ιδανικά ταιριάζει σε IPA, Belgian ales, wheat αλλά και σε όποιο άλλο είδος θέλουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
Α/Α: 8,2%
Πιθανοί Εναλλακτικοί: Nelson Sauvin
Πικρικοί Συντελεστές |
Alpha-Acid % | 9-12 |
Beta-Acid % | 4.5-6 |
Co-Humulone % | 22-26 |
|
Total Oils (ml/100g) | 0.8-1,5 |
Beta-Caryophyllene: Humulene | 3.6 |
Farnesene % of total Oil | 12.2 |
Οι λυκίσκοι ανα-συσκευάζονται σε κενό αέρος εξ αρχής, σε συσκευασίες των 40gr, 100gr, 1kg.
Δεν ανοιγο-κλείνεται η συσκευασία του προμηθευτή (5kg), με κίνδυνο την οξείδωση του προϊόντος, συνεπώς δεν είναι δυνατή η συσκευασία τους σε διαφορετικό μέγεθος από τα παραπάνω.
Συντηρούνται σε ψυκτικό θάλαμο σε θερμοκρασίες από 0οC έως 4 οC, για τη μέγιστη διατήρηση των αρωματικών τους στοιχείων.
Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, προτείνεται η ανασυσκευασία σε κενό ή σε, όσο το δυνατόν, συνθήκες με λιγότερο ατμοσφαιρικό αέρα και η συντήρησή της στο ψυγείο. Καλό είναι η κατάψυξη να αποφεύγεται.
Βάρος | Μ/Δ |
---|---|
Προέλευση |