Πρωτοεμφανίστηκε το 2018 με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Ο λυκίσκος Sabro είναι απόρρια της αναζήτησης νέων αρωματικών και γευστικών προφίλ για hoppy συνταγές.
Παρά τα υψηλά άλφα οξέα, χρησιμοποιείται κυρίως σαν αρωματικός λυκίσκος κατά τα τελευταία λεπτά έως το dry hopping.
Δίνει πλούσια στοιχεία φρούτων και εσπεριδοειδών με διακριτά αρώματα καρύδας..
A/A: 15,8%
Ιδανικός Για: APA IPA, Neipa. Stout
Πιθανοί Εναλλακτικοί: –
LOT p91-gusab6015
Πικρικοί Συντελεστές |
Alpha-Acid % | 12-16 |
Beta-Acid % | 4-7 |
Co-Humulone % | 20-24 |
|
Total Oils (ml/100g) | 2.5-3.5 |
Beta-Caryophyllene: Humulene | – |
Farnesene % of total Oil | – |
Οι λυκίσκοι ανα-συσκευάζονται σε κενό αέρος εξ αρχής, σε συσκευασίες των 40gr, 100gr, 1kg.
Δεν ανοιγο-κλείνεται η συσκευασία του προμηθευτή (5kg), με κίνδυνο την οξείδωση του προϊόντος, συνεπώς δεν είναι δυνατή η συσκευασία τους σε διαφορετικό μέγεθος από τα παραπάνω.
Συντηρούνται σε ψυκτικό θάλαμο σε θερμοκρασίες από 0οC έως 4 οC, για τη μέγιστη διατήρηση των αρωματικών τους στοιχείων.
Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, προτείνεται η ανασυσκευασία σε κενό ή σε, όσο το δυνατόν, συνθήκες με λιγότερο ατμοσφαιρικό αέρα και η συντήρησή της στο ψυγείο. Καλό είναι η κατάψυξη να αποφεύγεται.
Βάρος | Μ/Δ |
---|---|
Προέλευση |